|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
Didżeje, wodzireje
Didżeje, wodzireje |
Autor |
Wiadomość |
DJ ADAM POKORA
www.djadampokora.pl
|
Wysłany: 2010-04-11, 21:34 Didżeje, wodzireje
|
|
|
Witajcie wszyscy zakochani:)
Jeśli chcecie, żeby ktoś Wam pomógł w oprawie muzycznej i nie tylko,
zapraszam serdecznie na stronę, gdzie można zobaczyc moją historię muzyczną, sprzęt z którego korzystam oraz cennik www.djadampokora.pl
W graniu wesel mam kilkuletni staż - na życzenie animatorka dbająca o dobrą zabawę gości. Jestem z Warszawy a moje ceny są konkurencyjne w stosunku do całej Polski.
Posiadam własny sprzęt didżejski wraz z nagłośnieniem estradowym, profesjonalnym oświetleniem na diodach, mikrofony bezprzewodowe...a na życzenie dym zapachowy i profesjonalny laser :)
Z życzeniami szczęścia na nowej drodze życia. SERDECZNIE ZAPRASZAM WWW.DJADAMPOKORA.PL
Najważniejszy dzień w życiu musi miec profesjonalną oprawę muzyczną oraz odpowiednią atmosferę, którą zapewniam w 100%.
DjAdamPokora@gmail.com |
_________________ Dobra muzyka i profesjonalny animator dbający o dobrą zabawę gości to 90% sukcesu udanego wesela. Szczęścia na nowej drodze życia dla wszystkich szaleńczo w sobie zakochanych:) |
Ostatnio zmieniony przez DJ ADAM POKORA 2016-03-18, 16:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DrugaStrefa
|
|
|
|
 |
Hannkas
|
|
|
|
 |
Elefanka
|
Wysłany: 2015-09-25, 14:35
|
|
|
Wodzirej jest dobry dla dziadków i myślę, że moja babcia nieźle bawiłaby sie na takim weselu. Ja nie odnalazłabym się na weselu z wodzirejem. |
_________________ http://www.radancnc.pl/nesting |
|
|
|
 |
hp22
|
Wysłany: 2015-09-30, 17:51
|
|
|
Z tego co się zdążyłem zorientować to większość jednak podąża nową moda i wybiera Dj-a na wesele. Może Dj jest tańszy, ale nic nie zastąpi dobrej orkiestry grającej na żywo. Pozdrawiam |
_________________ usg gałki ocznej warszawa |
|
|
|
 |
Quenveninan
|
|
|
|
 |
Zuzaa
|
Wysłany: 2016-10-02, 16:18
|
|
|
No ale trzeba jeszcze mieć dobrą orkiestrę, bo większość koszmarnie rzępoli ;/ Te lepsze zwykle drogo się cenią, więc stąd popularność Dj-ów |
_________________ http://oxy-odchudzanie.pl/ |
|
|
|
 |
refleksyjni
|
Wysłany: 2016-11-08, 21:23
|
|
|
Za dobry zespół trzeba naprawdę dużo zapłacić. No i szybciej się męczy niż DJ, więc wybór był prosty. |
_________________ Fotograf Ostrów Mazowiecka |
|
|
|
 |
Tagi: didżej lub dj |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|