|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
dj na wesele?
dj na wesele? |
Autor |
Wiadomość |
AgataKruczyk
|
Wysłany: 2016-03-29, 09:45 dj na wesele?
|
|
|
Witam wszystkich, czy na swoich weselach mieliscie zespół czy dj? Planuję muzykę na wesele u siostry ciotecznej i nie wiem co wybrać, bo ona sama te,ż nie ummie sie zdecydowac. Mam przygotowac kilka propozycji, mam teraz poleconych 2 dj z Playdjs Maćka i Tomka, Panowie mają swój sprzęt, światła itp. Dj to chyba dobra opcja prawda? Podpowiadajcie jak to u was było i polecajcie kogoś :) |
|
|
|
 |
Magdusiaa1988
|
|
|
|
 |
Kalisi
|
Wysłany: 2016-07-30, 14:53
|
|
|
Ja polecam zespół muzyczny. Grają chyba bardziej urozmaiconą muzykę. |
_________________ PARKA - zaproś gości w cudowny sposób, wręcz im eleganckie zaproszenia ślubne. |
|
|
|
 |
zywiec89
|
|
|
|
 |
Kalisi
|
Wysłany: 2017-02-15, 21:40
|
|
|
Wydaje mi się że DJ to dobre rozwiązanie, najlepiej wszystko z nim wcześniej omówić, ustalić listę piosenek i określić swoje oczekiwania, by nie było niespodzianek. |
_________________ PARKA - zaproś gości w cudowny sposób, wręcz im eleganckie zaproszenia ślubne. |
|
|
|
 |
marczella
|
Wysłany: 2017-02-23, 21:14
|
|
|
Wszystko zależy jaki DJ i jaki zespół, są zespoły, które grają tak że uszy bolą i DJ-e którzy nie potrafią poprowadzić zabawy weselnej, wczuć się w nastrój wesela i puszczają jakieś czerstwe kawałki. Także najlepiej posłuchać gdzieś jak prowadzą wesele, jak grają i wtedy zdecydować. |
_________________ Fotografia Ślubna Lublin |
|
|
|
 |
ayla
|
|
|
|
 |
Tagi: wesele :: muzyka :: dj na wesele |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|