|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
Lampiony szczęścia
Lampiony szczęścia |
Autor |
Wiadomość |
Iwonka
|
Wysłany: 2011-08-16, 12:16 Lampiony szczęścia
|
|
|
witam,
ostatnio będąc na dwóch weselach zauważyłam, że pojawiła się nowa moda na puszczanie tzw. lampionów szczęscia.
Nie wiem, na ile jest to jeszcze atrakcja...skoro stało się to tak powszechne...albo ja miałam takie szczęście, być na weselach, gdzie akurat to było...mniejsza o to.
Ważne jest natomiast to, że wygląda to naprawdę rewelacyjnie, gdy niebo zostanie rozświetlone tymi lampionami o różnych kolorach i kształtach.
Pozdrawiam,
Iwona |
|
|
|
 |
steffan
|
Wysłany: 2012-01-26, 23:01
|
|
|
Polecam usługę naszej firmy- puszczanie logolotów.
Logoloty są jeszcze bardziej spektakularne i mogą przybierać kształt i kolor jaki tylko sobie wymarzysz.
W ofercie posiadamy także logoloty fluorescencyjne, świecące w nocy ! |
_________________ Polecam naszą stronę: www.ar-wily.pl |
|
|
|
 |
magdamiko1991

|
Wysłany: 2012-02-09, 14:58
|
|
|
To tak samo, jak kiedyś się gołębie puszczało :P a teraz lampiony. |
_________________ Kobiece zasady |
|
|
|
 |
paradise
|
Wysłany: 2013-03-11, 11:30
|
|
|
Uwielbiam te lampiony...bardzo mi sie to podoba...i chyba sie na to skusimy :) Niesamowity efekt...pod warunkiem, że Goście sobie z tym poradza, nie poparzą się i w ogóle ;) |
|
|
|
 |
Mariana
|
Wysłany: 2013-04-24, 11:39
|
|
|
Bardzo fajne sa te lampiony, też już byłam na takich weselach, na których były puszczane, fajne widowisko :) |
_________________ Szukasz profesjonalnego albumu ślubnego? Fotoksiążka będzie idealna. |
|
|
|
 |
marco6669
|
Wysłany: 2013-05-25, 14:07
|
|
|
zamówcie sobie lepiej fontannę alkoholowa ona zrobi większe wrażenie, widziałam na weselu i gościom się podobało podam wam stronkę http://www.sumowisko.pl/fontanny |
|
|
|
 |
kowmar1192
|
Wysłany: 2014-03-04, 18:35
|
|
|
Ja byłam na kilku weselach, na których zagościły lampiony i za każdym razem byłam pod wrażeniem. Chyba u siebie też się na takie zdecyduję! :) |
_________________ http://skupsrebra.net/ |
|
|
|
 |
Tagi: lampiony szczęścia |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|