Mieszkania na sprzedaż Poznań |
Autor |
Wiadomość |
gillikkk
|
Wysłany: 2016-10-25, 15:30 Mieszkania na sprzedaż Poznań
|
|
|
Gdzie w dzisiejszych czasach najlepiej kupić idealne mieszkanie ? Czym się sugerować przy kupnie mieszkania ? Upatrzyłam sobie świetnie mieszkanie na sprzedaż poznań oferuje mi świetną cenę ale sama nie wiem czym się ma kierować człowiek w obecnych czasach kupując mieszkanie ? |
|
|
|
 |
delavan

|
Wysłany: 2016-12-23, 22:50
|
|
|
A czy znacie jakieś dobre biuro podróży mieszczące się w Gliwicach? Moim znajomi polecali mi http://nieruchomosc-gliwice.pl/ ale może macie jeszcze jakieś własne zdanie w tym temacie? |
_________________ Każdy ma jakąś swoją prywatną szajbę. Jak się z nią włazi w paradę zbyt wielu ludziom, mówią na niego wariat. |
|
|
|
 |
PannaNieMloda
|
Wysłany: 2022-01-10, 20:19
|
|
|
Witam,zalezy mi na tym,by kupic mieszkanie. Muszę poradzić się rzetelnego prawnika. Co sądzicie o tym http://www.gazetaprawo.net/czego-zalezy-koszt-uslugi-notarialnej/ ? Jaki jest kosz i jakiego prawnika wybrac? Z chęcią zapoznam się z waszymi opiniami, będę wdzięczna za wasze porady,pozdrawiam. |
|
|
|
 |
premiera
|
Wysłany: 2022-02-18, 08:56
|
|
|
W Poznaniu to jest masa fajnych nowych osiedli teraz, mi sie spodobało ATAL Warta Towers, bo to świetna lokalizacja, łatwy dojazd dzięki bliskości ronda Starołęka, a do Warty jest też zaledwie kilka kroków, jest tam ogrom terenów rekreacyjnych na czym też mi zależy |
|
|
|
 |
Oluś22
|
Wysłany: 2022-10-11, 13:10
|
|
|
Jak chcesz zakupić nieruchomość to warto wykorzystać możliwości jakie daje współpraca z biurem nieruchomości. Nie tylko pomogą ci znaleźć odpowiednie mieszkanie ale będą nadzorować przebieg transakcji. Na terenie śląska warto postawić na to biuro https://www.cn-kaczmarek.pl/ bo to rzetelni pośrednicy z dużym doświadczeniem. |
|
|
|
 |
Ekinka
|
Wysłany: 2023-07-14, 11:05
|
|
|
Aktualnie posiadam kilka mieszkań i mam zamiar rozpocząć na nich zarabiać, ale niestety brakuje mi czasu, aby zająć się tym osobiście. Dlatego potrzebuję pomocy ze strony firmy, która pomoże mi w doborze odpowiednich najemców, zarządzaniu nieruchomościami oraz monitorowaniu płatności. Chciałbym znaleźć solidną firmę zarządzanie najmem poznań, która ma doświadczenie i doskonale radzi sobie z zarządzaniem nieruchomościami. Zależy mi na tym, aby moje mieszkania były traktowane z należytą starannością, a najemcy czuli się komfortowo i zadowoleni. Jeśli ktoś z Was ma jakieś rekomendacje lub dobre doświadczenia z firmami zarządzającymi najmem, proszę o podzielenie się tymi informacjami. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i rady, które pomogą mi znaleźć odpowiedniego partnera w zarządzaniu moimi nieruchomościami. |
|
|
|
 |
czlowiek99
|
Wysłany: 2023-07-25, 16:16
|
|
|
Jeśli nie stać nas na zakup mieszkania, możemy pomyśleć o najmie instytucjonalnym, który daje pewność mieszkania samodzielnie. To mieszkania https://katowice.korczaka.mdr.pl/ , które są dobrze zlokalizowane, często to duże miasta, które są przyjazne w zalezieniu pracy czy utrzymaniu rodziny, warto szukać czegoś jak najbliżej siebie, spora szansa że znajdziemy mieszkanie tego typu i w swoim mieście. |
|
|
|
 |
hdc
|
|
|
|
 |
Ekinka
|
Wysłany: 2023-09-17, 12:52
|
|
|
Hej! Jestem inwestorem posiadającym kilka nieruchomości w Poznaniu i poszukuję partnera do zarządzanie najmem poznań. Oczekuję profesjonalizmu i zaangażowania w sprawy moich nieruchomości. Jeśli ktoś z Was ma doświadczenie lub zna godną polecenia firmę, dajcie mi znać! |
|
|
|
 |
punto
|
Wysłany: 2023-09-28, 16:15
|
|
|
Jeśli chcesz sprzedać nieruchomość bez zbędnych formalności i długiego oczekiwania na kupującego, moim zdaniem warto zastanowić się nad skup nieruchomości. Sprawdź, jakie oferują warunki. |
|
|
|
 |
|