|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
Profesjonalna obsługa imprez weselnych
Profesjonalna obsługa imprez weselnych |
Autor |
Wiadomość |
Agniesia1988
|
Wysłany: 2015-01-19, 16:24 Profesjonalna obsługa imprez weselnych
|
|
|
Proponujemy Państwu:
1. Dj-a na wesele, który poprowadzi imprezę według Waszych wskazówek i wytycznych
2. Dj-a i wokalistę w duecie; sety DJ-skie przeplatane są wykonaniami utworów na żywo przez wokalistę. Jest to bardzo interesując połączenie oryginalnej muzyki z płyt i profesjonalnych wykonań wokalnych, które wspaniale urozmaicają zabawę na przyjęciu weselnym.
3. DJ-a i saksofonistę - w duecie; sety DJ-skie przeplatamy z utworami wykonywanymi przez saksofonistę do jego własnych podkładów. Dodatkowo prezentujemy sety, gdzie saksofonista gra do utworów proponowanych przez DJ-a. Jest to bardzo fajne i oryginalne połączenie, które niesamowicie urozmaici Państwa przyjęcie weselne.
4. Profesjonalne oświetlenie sali weselnej
5. Nagłośnienie
Rodzaj zabaw i muzyki ustalamy zawsze z Młodą Parą. Prowadzimy przyjęcie tak, aby Państwo i Wasi goście czuli się komfortowo, a rozrywka była kulturalna i niebanalna.
Na Państwa życzenie możemy zapewnić duże, dodatkowe, profesjonalne zestawy oświetleniowe, które będą miały dwa główne zadania:
Wzmocnienie dynamiki zabawy – zapewniamy osobę, która jest odpowiedzialna za odpowiednie ustawienie świateł i za ich sterowanie w czasie całej imprezy, w ten sposób, aby światła jak najlepiej współgrały z muzyką oraz podkreślały najważniejsze momenty wieczoru.
Podkreślenie wyjątkowości wybranego przez Was miejsca – profesjonalne oświetlenie, specjalnie dobrane do wnętrz wybranej przez was sali weselnej, sprawi, że po zmierzchu goście będą mieli okazję podziwiać wnętrza w zupełnie nowej, zaskakującej odsłonie.
Na Państwa życzenie możemy dodatkowo zapewnić:
- karaoke
- TV plazmowe na statywach
- rzutniki i ekrany
- wytwornice dymu i baniek
http://www.nawaszewesele.pl |
|
|
|
 |
nikolkaa
|
Wysłany: 2015-12-18, 08:35
|
|
|
A gdzie można zakupić obrusy i bankietówki na sale weselną? Znacie może tego dostawcę - http://www.hoteltex.pl/ ? |
|
|
|
 |
Magdusiaa1988
|
Wysłany: 2017-01-31, 20:53
|
|
|
Ważne jest aby przygotowania ślubne zacząć od zakupienia dodatków. Ja całą listę zakupów zrealizowałam tutaj i byłam wprost zachwycona https://www.dodatkiweselne.pl/. Polecam. |
|
|
|
 |
ayla
|
Wysłany: 2021-06-13, 19:08
|
|
|
A powiedzcie mi gdzie szukaliście przykładowo dla siebie fotografa? Właśnie zaczęłam się zajmować organizacją mojego ślubu i nie wiem od czego zacząć? Gdzie najlepiej szukać poszczególne usługi... Póki co znalazłam jedynie salę, ale jeszcze przyda mi się fotograf ślubny Ostrołęka , kamerzysta itd. |
|
|
|
 |
Tagi: organizacja imprez weselnych :: organizacja wesela |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|