Tradycyjna czy nie ? |
Autor |
Wiadomość |
kasiulek12
|
Wysłany: 2011-05-11, 13:51 Tradycyjna czy nie ?
|
|
|
Witam. Zastanawiam się nad wyborem sukni. Czy ona musi być koniecznie białą ? Strasznie podobają mi się suknie Ecru i złote. COś w tym stylu :
Upatrzyłam ją w Anabelle w Gliwicach . I strasznie mi się podoba. Czy nie jest zbyt ekstrawagancka ? |
|
|
|
 |
staszyna
|
Wysłany: 2011-10-11, 11:00
|
|
|
przede wszystkim taka jaka się Tobie podoba:) ja jestem za ecru :) |
|
|
|
 |
Robertoo
|
Wysłany: 2011-10-20, 11:12
|
|
|
Zgadzam się sukienka przede wszystkim ma się podobać pannie młodej ale pamiętać trzeba też że jak się gościom nie spodoba to będą za dużo gadać.
Ta sukienka akurat jest ładne i myślę że każda kobieta by w niej dobrze wyglądała. |
|
|
|
 |
nikolkaa
|
Wysłany: 2015-01-08, 14:38
|
|
|
A jakie buty kupowałaś?takie typowo ślubne czy raczej coś jak te www.renee.pl/sandaly-damskie?w sumie już się chyba odchodzi od takich typowo białych prawda? |
|
|
|
 |
ania88
|
Wysłany: 2015-02-25, 14:43
|
|
|
Suknia faktycznie ekstrawagancka, ale najwazniejsze, zebys ty sie w niej dobrze czula, ja bardziej gustuje w bardziej klasycznych |
|
|
|
 |
Maylena

|
|
|
|
 |
dioli1
|
Wysłany: 2016-10-17, 16:00
|
|
|
Ja wybrałam suknie na ramiączkach - nie chciałam, żeby się zsuwała. W całości wykonaną z koronki. Powiem szczerze, że drugi raz sięgnęłabym dokładnie po ten sam model! Znalazłam ja w salonie Michalina w Bełchatowie. |
_________________ http://michalina.com.pl/ |
|
|
|
 |
ksiezniczkamia
|
Wysłany: 2016-11-01, 19:42
|
|
|
A co myślicie o tym by panna młoda miała na sobie krótkie suknie ślubne ? :) Moze nie jest to tradycyjne podejście od sprawy, ale jednak część kobiet dobrze czuje się właśnie w krótkich sukienkach. |
|
|
|
 |
reszka
|
Wysłany: 2016-11-09, 11:24
|
|
|
Ecru bądź biała, inne kolory mi do panny młodej nie pasują. Jest wiele odcieni bieli, ja miałam taką złamaną śmietankową, nie była czysto biała ale jaśniejsza od ecru. W białych nie było mi ładnie, wyglądałam bardzo blado. Znalazłam swoją wymarzoną w salonie z tego katalogu https://slubi.pl/firmy/suknie-slubne/ na uboczu miasta, sama bym tam nie trafiła :) Co do sukien inne niż tradycyjne byłam na weselu gdzie panna młoda miała błękitną sukienkę. Była piękna i jej to pasowało. Najważniejsze, że ona się czuła w niej dobrze. |
|
|
|
 |
cyffoto
|
Wysłany: 2022-04-13, 10:05
|
|
|
Ja mialam sandałki taneczne, nie lubię zakrytych, bolą mnie paluchy. Próbowałam je rozchodzić po domu a i tak mnie obtarły więc ważne mieć na zmianę jakieś baleriny czy coś ;)
Ogólnie zerknij sobie najlepiej na stronę:
https://www.enh.pl/zlote-...epszym-wydaniu/
Jest tutaj wiele propozycji na oryginalne buty do ślubu ;)
 |
|
|
|
 |
ayla
|
Wysłany: 2023-08-15, 16:45
|
|
|
To już zależy od was - to jest wasz w końcu dzień. Jak chodzi o mnie to planuję ślub mały, ale
w zupełnie innym miejscu... A dokładnie to będę organizować ślub w Toskanii , bo chcemy z narzeczonym, aby naprawdę był to wyjątkowy dzień. |
|
|
|
 |
jerryroy
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|