|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
prawnik
prawnik |
Autor |
Wiadomość |
PannaNieMloda
|
|
|
|
 |
PannaNieMloda
|
Wysłany: 2023-01-28, 20:31
|
|
|
Moja sprawa została już na szczęście rozwiązana ale tylko i wyłącznie dzięki współpracy z tą kancelarią https://www.kancelaria-gd...arynarskie.html teraz, nauczona doświadczeniem, mogę wam z czystym sumieniem powiedzieć, że czasem warto poświęcić trochę pieniędzy aby uzyskać pomoc specjalistów. Finansowo z pewnością wychodzi to bardzo różnie w zależności od sprawy ale na pewno pomoc prawnika znającego się na przepisach jest warta tych pieniędzy |
|
|
|
 |
Lajla
|
Wysłany: 2023-07-06, 15:06
|
|
|
Szczerze mówiąc, nawet nie wiedziałem, że polska kancelaria prowadzi sprawy karne w Niemczech. Znajomy powiedział mi, że tutaj można znaleźć kancelarię -Polski Adwokat w Niemczech , która prowadzi takie sprawy. Jeśli ktoś ma problem w Niemczech i chce go rozwiązać, myślę, że powinien sprawdzić ten link. |
|
|
|
 |
celinka458
|
|
|
|
 |
hdc
|
Wysłany: 2023-08-29, 10:31
|
|
|
Hej, jeśli potrzebujesz pomocy prawnej, zerknij na adwokat trzebnica. Specjalizują się między innymi idąc za stroną w prawie rodzinnym, karnym oraz pracy. Może akurat to będzie coś dla ciebie. |
|
|
|
 |
PannaNieMloda
|
Wysłany: 2023-09-05, 21:25
|
|
|
Po wykonaniu wyroku sądowego, bank powinien zrekompensować ci wszelkie straty lub poniesione koszty, o ile zostały one uwzględnione w wyroku. Jeśli wyrok wymaga zwrotu pieniędzy, bank powinien dokładnie określić termin i sposób, w jaki zostaną one zwrócone. Po zakończeniu procesu rozliczenia upewnij się, że wszystkie postanowienia wyroku sądowego zostały wykonane. Może to obejmować otrzymanie potwierdzenia od banku lub innych zainteresowanych stron. https://kancelariafrankowicza.pl/artykuly/jak-wyglada-rozliczenie-z-bankiem-po-wygranej-sprawie-sadowej/ |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|